Over ons

Over ons,

     Welkom,


     Het onze wens u een gezonde mix van van kwaliteitsvolle A-/B-merken aan te bieden van fabrikanten die wereldwijd actief zijn.

     Fabrikanten die bewezen innovatieve kwaliteitsproducten produceren. Kwaliteit. Dat vinden we belangrijk.

     Belangrijk is de impact van onze activiteiten op het milieu. In deze tijd meer dan ooit. Zowel wij, als onze leveranciers delen die gedachte.

     En natuurlijk proberen een excellente service aan te bieden en wensen een fair deel van onze belastingen in België te betalen.

     We gaan wel niet zeggen dat we de goedkoopste zijn, dat zou belachelijk zijn want er is altijd wel iemand de goedkoopste, maar wij beloven u een correcte prijs. Wij nemen niet deel aan beurzen en produceren geen dikke cataloog - dus dat zijn alvast kosten die u niet hoeft te betalen wanneer ze in de marge verrekend worden.

     Wel versturen wel promofolders en kan u zich inschrijven op onze wekelijks E-nieuwsbrief, waar we dieper ingaan op een product en aantrekkelijke promo's in de kijker zetten.

     We hebben een winkel/stockruimte waar u na afspraak van harte welkom bent.

     De koffie wordt gebrouwen door een meisje uit ons dorp.


U zag het al. In het Verenigd Koningrijk is er ook een bedrijf dat Trycare heet.

    

Trycare Ltd biedt meer dan 28.000 medische producten aan professionele verzorgers in het Verenigd Koningrijk. Ze streven ervoor naast, een excellente service aan te bieden, uniek, innovatief  en "best in class" te zijn.

     Wij zijn onafhankelijk bedrijven maar werken samen.

     Deze samenwerking biedt u, als klant, alleen maar voordelen inzake aanbod en voorwaarden.