Veilig aankopen


VEILIG AANKOPEN BIJ trycare.be


EERST


"trycare.be" is een handelsnaam van Vercruysse F.P.B.V.("VFP")

"trycare.be" en de bijhorende webshops en websites zijn eigendom van "VFP", Boterhoek 59, 9660 Sint-Maria-Oudenhove BE0475.084.719., wiens notificatienummer bij het Federaal Agentschap voor Gezonheid en Geneesmiddelen van distributie en / of uitvoer van medische hulpmiddelen artikel 10 bis van het KB 18 / 03 / 1999 betreffende de medsiche hulpmiddelen is BE/CA01/1-61461-MDD-0001 is.


"VFP" baadt verder verschillende websites, productwebsites, webshops en een winkel "trycare.be" uit te Stationsplein 1 - 9660 Brakel uit.


DAN


Alle medische producten die "VFP" aanbiedt zijn volgens de huidige wetgeving.

Medicijnen biedt "VFP" niet aan. Wij verwijzen daarvoor naar een apotheker


Wij beschrijven de producten zo goed als mogelijk. Van alle producten die wij aanbieden kan u op eenvoudige wijze het "Product Data Sheet" (Engels) opvragen. U kan dit aanvragen per: mail@trycare.be.


Op alle producten die u aankoopt geld de garantie fabriek af.


Op alle metalen instrumenten geeft "VFP" u de bijkomende garantie dat u tot 1 jaar na aankoop bij abnormale slijtage, slecht functioneren e.d., uw instrument kan inruilen tegen een nieuw instrument - of bij out-of-stock tegen een soortgelijk instrument. Wij aanvaarden geen schade door vallen en vandalisme. Weet u, wij produceren zelf geen instrumenten en er kan eens eentje tussen zitten die bijvoorbeeld minder goed snijdt. Laat het ons gewoon weten.


"VFP" geeft u ook de mogelijkheid om elk aangekocht product binnen de 14 dagen te retourneren tegen het volledige aankoopbedrag zolang de verpakking ongeopend/ongeschonden is. Wij doen daar echt niet moeilijk over. Wanneer de verpakking geschonden is of geopend of deels verbruikt werd is het een andere zaak. Dan gaat er een percentage van schade in combinatie tot terug verkoopbaar maken van het verkoopbedrag af. Het retourneren van het pakket is ten uwer laste.


Mocht één of meerdere producten geschonden zijn door transport stuur ons gewoon een foto door van de schade en bij aanvaarding van de schade sturen wij u dezelfde werkdag voor 12:00 of de eerstvolgende werkdag u een nieuw product toe of u ontvangt het volledige aankoopbedrag terug. Laat ons gewoon weten wat u verkiest.


DAN


Wanneer u aankoopt op één van onze webshops kan u onmiddelijk na het bestellen betalen met bankkaart/creditkaart, e.d. of u maakt de gelden over na het ontvangen van de factuur of u komt de goederen afhalen in onze winkel en betaalt bij afhaling.


Na het beëindigen van uw order ontvangt u van ons een geautomatiseerde aankoopbevestiging van "VFP"


De eerstvolgende werkdag ontvangt u een persoonlijk bericht met in bijlage uw factuur van "VFP"


Wanneer u betaalde met bankaart/creditkaart e.d. net na het bestellen worden de goederen, wanneer u dit deed voor 12:00, dezelfde werkdag verstuurd of de eerstvolgende werkdag. Wanneer u koos om de gelden over te schrijven worden de goederen na het ontvangen van uw gelden op onze rekening verstuurd.


Wij versturen standaard binnen Benelux met Bpost, buiten Benelux met DHL.


Wanneer uw goederen verstuurd worden ontvangt u van ons een bericht, inclusief factuur, en een trackingcode zodoende u uw pakje kan volgen.


Stationsplein 1

9660 Brakel

055/20 78 76

mail@trycare.be